Welkom op de gastenboek van Herman Witgoed.
Reviews zijn in willekeurige volgorde

Post Message
 


H. Bakker: Reparatie wasmachine

Onze wasmachine deed het niet meer. Herman gebeld. Aan/uit knop stuk en printplaat verbrand. Binnen 1 dag alles gerepareerd. Top service. 


dinsdag 01 oktober 2019
Johan Fehrmann: Beijumnieuw

Ik heb een droger, een wasmachine en een vaatwasser via Herman. Vaatwasser is net aangeschaft en ik heb beloofd een stuk daarover op Beijumnieuws te publiceren.

Til ik even over de vakantie heen. Komt goed. Johan Fehrmann


zaterdag 13 juli 2019
Anneke: reparatie

Wasmachine gekocht en afwasser gerepareerd. Alles met een grote glimlach en kennis van zaken en lekker snel. Dank je wel.


vrijdag 22 februari 2019
Audrey Voll: Geweldige service

Na goed advies heb ik een degelijke wasmachine gekocht bij Herman Witgoed. Naast goed advies hebben ze een geweldige service! Als er iets was binnen de garantietermijn stonden ze op de stoep en werd mijn wasmachine gemaakt en de onderdelen vervangen. Nu is de garantietermijn net verlopen, dus mijn verwachting was, volle pond betalen. Dat doen immers ALLE bedrijven wanneer er ook maar een week verstreken is. 

Mijn machine maakte een hels kabaal, Herman Witgoed gebeld, ze kwamen zoals gewoonlijk op hele korte termijn en ik kreeg het slechte nieuws dat de machine mee moest de lagers waren stuk cry, dit zou kunnen betekenen dat het mij 250 euro zou gaan kosten. En dat vlak na december en vlak voor het weekend. 

Vandaag kwamen ze de machine terug brengen, nieuwe trommel en nieuwe lagers, ze is weer muisstil en draait als een tierelier smile. EN ONDANKS DAT DE GARANTIE AL VOORBIJ IS, hebben ze de machine alsnog binnen de garantie gemaakt. 

Wat een helden! Niet alleen ben ik mijn machine maar 2 werkdagen kwijt, ze hebben niet eens kosten in rekening gebracht!!!laughing

GEWELDIG! ZO DANKBAAR!!

Mocht deze machine het ooit begeven dan ga ik weer naar Herman Witgoed, waarom een nieuwe machine kopen wanneer je een degelijke machine kunt krijgen met geweldige service en ontzettend vriendelijk en menselijk personeel! Dank je wel!!!!

Hele dankbare groet,

Audrey en gezin


dinsdag 22 januari 2019
Debby: Wasmachine deur

Ik belde vandaag heen omdat het deurtje van mijn wasmachine stuk was gegaan door mijn dochter.was lichtelijk in paniek maar dankzij een belletje naar Herman kon ik even langskomen nadat ik het deurtje eruit gehaald, zodat ze er naar konden kijken en of er misschien een andere deur lag.Goed geholpen en aardige mensen en naar huis gegaan met een nieuwe deur!!

Herman&Collega's dank je wel voor de service


dinsdag 20 februari 2018
 
Powered by Phoca Guestbook

Copyright © 2022. Herman witgoed. All Rights Reserved.